Escola Partner de Cambridge University

Cambridge Learning Partner és una aliança entre Cambridge University Press, editorial de la Universitat de Cambridge, i British House Languages ​​amb l’objectiu principal de construir un marc que garanteixi l’excel·lència en l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua anglesa. Aquest programa consisteix en:

1) Projecte educatiu propi: Cambridge Learning Journey. Un viatge que eleva la competència en l’ús de l’anglès i utilitza aquest a més com a vehicle per al desenvolupament cognitiu, emocional i social de l’alumne.

2) Materials de Cambridge University Press: acreditats per la prestigiosa Universitat, preparen oficialment per als exàmens de Cambridge i treballen les competències emocionals i life skills. Ampli ventall per a alumnes de totes les edats.

3) Garantia per al futur laboral: el segell de qualitat Cambridge és una referència mundial en l’acreditació de l’anglès en els àmbits acadèmic i empresarial.

4) Formació per al professorat: impuls al seu desenvolupament professional i personal i beneficis directes a l’aula.

5) Connexió aula-llar: activitats lúdiques per a treballar a casa amb la participació de les famílies i com a suport en la preparació de les proves de Cambridge.